Ga naar de inhoud

Onze klanten

Onze klanten

Wij hebben het geluk gehad te mogen werken voor een groot aantal hele mooie klanten. Hieronder een greep uit onze ervaring.

“Eric has provided VVV Nederland with good insights and an interesting business model for our leading webportal VVV.nl
His valuable suggestions and creative mind gave us the fundaments for further e-business developments.
Looking forward to work again with him.“

Rein Suijker

CMO VVV Nederland

“Ik heb het genoegen gehad om met Eric samen te werken en kan hem van harte aanbevelen als een toegewijde professional met uitgebreide expertise op het gebied van E-commerce. Zijn bijdrage was van onschatbare waarde bij het definiëren van onze behoeften voor een nieuw E-commerce platform en het stellen van de juiste focus. Wat Eric echt onderscheidt; zijn scherpe analyses en het vermogen om snel prioriteiten vast te stellen. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst weer met hem samen te werken bij nieuwe uitdagingen.“

Charl Klein Woolthuis

CIO HBM Machines

“Afgelopen jaren heeft Eric meermaals een waardevolle bijdrage geleverd aan ons bedrijf. Zijn inzet en toewijding hebben een significant verschil gemaakt in het succes van Suitable. Hij heeft o.a. een rol gespeeld in het opbouwen van onze e-commerce strategie.

Met zijn uitgebreide kennis en ervaring heeft Eric ons geholpen om een solide basis te leggen voor toekomstige groei. Zijn diepgaande inzichten in de markt en zijn vermogen om trends te analyseren hebben ons geholpen om onze positie in de industrie te versterken en onze concurrenten voor te blijven. Zijn enthousiasme en passie voor e-commerce hebben een positieve invloed gehad op het hele team. Dankzij Eric hebben we belangrijke mijlpalen gezet.“

Jan Pieter Schutte

E-commerce directeur Suitable

“Eric heeft de afgelopen 15 maanden bewezen een zeer kundig professional te zijn. Hij heeft Zeeman geholpen bij de versnelling van de e-commerce strategie, waar met name zijn gedrevenheid, zijn allround kennis en zijn strategisch inzicht opvielen. Nu hij ons straks gaat verlaten kunnen wij verder bouwen op basis van de roadmap die hij met zijn team ontwikkeld heeft. E-Commerce is mede onder zijn leiding een serieuze loot aan de Zeeman stam aan het worden.”

Erik-Jan Mares

CEO Zeeman textielSupers