Ga naar de inhoud

E-business is in our blood, the customer in our hearts

Orion Pax is een digital consultancy bureau dat een klantgerichte e-business aanpak hanteert op basis van de volgende uitgangspunten:

Eric Nijman
Eric Nijman, oprichter en e-business consultant
 • Toegevoegde waarde
  Dit is de sleutel tot succes. Producten schuiven kan iedereen. Waarom kopen mensen bij jou? Denk UBR’s (Unique Buying Reasons) in plaats van USP’s.
 • Transformatiekracht
  Flexibiliteit maakt ondernemingen weerbaar. Dat is nodig om in de snel veranderende wereld van e-business succesvol te kunnen zijn of zelfs om te overleven.
 • Techniek
  Technisch moet de motor van een e-commerce in goede staat zijn. Een snel en goed werkende website is een van de belangrijkste klantentrekkers.
 • Service
  Dienend zijn naar je publiek is de sleutel voor een loyale  en sterk groeiende klantengroep. Gemak is een van de belangrijkste drivers!
 • Kwaliteit
  Kwaliteit zit in oog voor detail in bediening, service alsook in de online uitingen als de website.
 • ROI gaat twee kanten op
  Iedereen krijgt waar voor je geld, zowel voor de verkoper als zijn/haar klanten
 • Transparantie
  Wees eerlijk over wat er fout gaat en vertel wat je doet om het op te lossen.
 • Loyaliteit
  Als jij loyaal bent aan je klanten, dan zijn zij het ook aan jou.

Met meer dan 25 jaar ervaring in E-commerce, management, innovatie, e-business strategie, customer experience, new business development, marketing- en ICT omgevingen in zowel B2B als B2C markten, is Orion Pax een solide partner voor vele grote en kleine bedrijven.

Onze consultants hebben een brede, diepgaande maar vooral praktische kennis van innovatie en nieuwe business modellen, e-commerce, ICT architectuur en (online) marketing in al zijn verschijningen. Als echte ”bouwers”, verbinders en bestuurders worden we vaak ingezet als creatieve link tussen de (eind)klant, business en techniek. (In die volgorde)

Verder helpen we bedrijven bij het ontwikkelen van strategie, nieuwe business proposities en grote automatiserings- en digitale transformatie programma’s.

Orion Pax is opgericht door Eric Nijman en werkt samen met diverse gerenommeerde organisaties en vele grote en kleine namen uit de online wereld.

Benieuwd naar de naam Orion Pax? Lees dan eens op deze wiki.  (Let op:  extreem hoog nerd-gehalte!)